maanantai 17. kesäkuuta 2013

16.6. Pyykkiä ja surffailijoita

Sunnuntaina heräsimme vaihteeksi aurinkoiseen ilmaan. Päivän mittaan sää kyllä vaihteli pilvettömän taivaan ja kovan sateen välillä moneen kertaan. Vein ennen puoltapäivää kassillisen pyykkiä sosiaalitilan koneeseen peseytymään ja pesin käsin matkalla likaantuneet sukat. Huomenna on sitten pestävä vuodevaatteet; onneksi on kuivauskone, joka puolessatoista tunnissa kuivaa koneellisen vaatteita. Vaikka kyllä pyykit ulkonakin kuivuisivat, jos olisi kunnon kuivausnarut, eikä sataisi…

Pyykinpesun jälkeen vietin aikaa katselemalla ja kuvaamalla niitä surffailijoita ja kite-lautailijoita, joita tänne oli päiväksi kerääntynyt monia kymmeniä. Hurjaa menoa ja ei voi kun ihailla nuorisoa, joka viettää tuntitolkulla aikaa märän harrastuksensa parissa 17 asteisessa meressä. Kuvia löytyy lisää pian seija.kuvat –kansiosta.


Kapu laitteli hammassärystään huolimatta katkaisijan minun puoleni valoihin. Meillähän on kabiinissa Itämeren paras valaistus (kehui Kölniläinen ystävämme). neljä metriä led-valonauhaa valaisee koko kabiinin erittäin tehokkaasti ja halvalla; valaistuksemme ei siis vie paljoa sähköä. Samanlainen nauhavalaistus tullee pian myös keulaan. On siellä silloin paljon mukavampi penkoa merikortteja ja etsiä puhtaita vaatteita päälleen. Täytyypä muistaa kuvat nämä hyvät valot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kerrot lukeneesi tätä juttua...!