sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

22.6 Juhannuspäivän illanviettoa

Kapu oli tyytyväinen pyöräni toimintaan ja siksi iltapäivän lopuksi päätimme lähteä fillaroimaan. Aurinko paistoi puolipilviseltä taivaalta ja tuuli oli hieman tyyntynyt. Totesin voivani pyöräillä oikein hyvin; vasen käteni toimi melko normaalisti.

Ajoimme kalasataman läpi ja silltaa myöten yli lahden. Saavuimme uimarannalle, jonne oli viime vuonna rakennettu upea, usean sadan metrin pituinen merilaituri. Olipa se mielenkiintoinen; ja oli mukava kävellä katsomassa kaikkia erikoisuuksia, joita siinä oli. Laiturilla oli viime kesänä vihitty toistakymmentä hääparia ja siellä oli mm. toiletit, leikkipaikka, auringonottopaikkoja, uimaraput sekä verkkoseinämä "rakkauslukoille".

Yksi Heiligenhafenin uimarannoista

Heiligenhafenin merilaituri


Rakkauslukkoja Heiligenhafenin merilaiturissa
Yksi lepopaikka monesta Heiligenhafenin merilaiturilla
Pyöräilyretkemme jatkui hiekkadyyni -niemen päähän, luonnonsuojelualueelle. Siellä olevat muutamat talot näyttivät kaikki olevan vuokrattavia loma-asuntoja. Näimme myös muutamia musta valkoisia lihakarjanaudan, paljon erilaisia lintuja, uskomattoman paljon (vieraslajista?) kurtturuusua, joka tuoksui mahtavasti (ja joka näyttäisi syrjäyttävän alkuperäiset dyynikasvit).

Luontokeskuksen talon kivijalan juurella pesivä lintu...

Olkikattoinen loma-asunto ja kaikenpeittävää kurtturuusua...
Loput pyöräiluretkemme valokuvista löydät Heiligenhafen -kansiosta kuvat.fi -palvelusta, jahka saan ne sinne ladattua tällä hitaahkolla yhteydellä...

LISÄYS klo 21.30:
Tulin läppärin kanssa suihkutiloihin ja täällä netti toimii nopeasti. Veneemme on siis liian kaukana varsinaisesta HotSpot:ista. Kuvia Heiligenhafenista löytyy tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kerrot lukeneesi tätä juttua...!